Ia parte la Tabăra de Storytelling din satele săsești!

Vei sta într-un loc de poveste, Casa Kraus, din satul Criț, județul Brașov, în perioada 6-9 februarie 2019, și vei lua parte la sesiuni interactive de storytelling cu trainerii: Cristian Lupșa, redactor-șef Decât o Revistă, și Antonia Binder, artist independent.

Ce ai de făcut? Dacă ai între 16 și 19 ani, trebuie să scrii un eseu de maxim 2 pagini pornind de la tema “Următorii 100 de ani ai României”, în care să ne povestești cum vezi tu următorii 100 de ani, raportându-te la multiculturalitatea care ar putea să caracterizeze în continuare societatea românească, și să îl încarci pe site.

Te poți inspira de la cei 10 etnici germani care și-au pus amprenta, prin realizările și implicarea lor, asupra întregii comunități în ultimii 100 de ani, așa că te invităm să vizionezi cele 10 scurtmetraje ale campaniei.

Poți încărca eseul în perioada 29 noiembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, urmând ca apoi un juriu, format din Cristian Lupșa și un reprezentant al fundației, să aleagă câștigătorii, pe baza unui punctaj acordat pentru: viziunea și abordarea creativă asupra temei eseului, exprimare, respectarea tematică.

Mult succes! :)

Tabara de storytelling include: - 3 nopți de cazare în camera dublă – participanții vor sta în camere cu persoane de același sex; - Pensiune completă – toate mesele incluse; - Sesiuni de training cu trainerii mentionați mai sus; - O excursie în satele săsești; - Transportul este asigurat din punctele de plecare București și Brașov.

Câștigătorii concursului nostru sunt:

1. Luisa Balaban

2. Teodora Danciu

3. Cristina Felicia Constantin

4. Marius Cosmin Ulariu

5. Anastasia Timofte

6. Diana Maria Popescu

7. Andreea Dumitrescu

8. Teodora Minea